Foto: Michael Jensen

Vissångaren: Mathias G Pettersson


Jepp… Jag pysslar med visor


I bilden ovanför finns ett axplock ur min karriär. , Nationaldagsfirande på Farsta Gård 2009, Älta festivalen där jag blev presenterad av Peter Siepen, Spelning tillsammans med Vislegenden och en av mina mentorer Pierre Ström, och en bröllopsspelning i Norrland. Samt andra intressanta spelningar.

Information och bakgrund

Är bosatt i Älta i Nacka kommun och är gift och har två barn, varav en son som är vuxen nu och en dotter på god väg. Vissångare sedan 2006 och har B.la. uppträtt i Radio Österåker och på Festivaler, Kungsträdgårdsscenen, Mosebacke och i olika privata tillställningar som bröllop och begravningar genom åren. Har nu 2016 tappat räkningen på hur många gånger jag stått på scen.  Har även spelat flertalet gånger i Sveriges riksdag och uppträtt för flera dåvarande ministrar och ledamöter.

Har bland annat suttit i styrelsen för Cornelis Vreeswijksällskapet i tre år, och är numera en del av kommunikationsgruppen för sällskapet. Är vice ordförande för en förening som heter artisterna.se, medlem i Sveriges Äldsta Magisällskap (Magiska Bröderna) samt medlem i oddfellow orden där jag erhållit högsta graden. Utöver detta är jag även dokumentärfilmare som gjort en dokumentärfilm om vissångare samt olika kuturintervjuer med min gode vän som är programledare och operasångare som även är med i Teaterorden (TSO) Sven-Olov Persson.

Här uppträder jag med min bror Richard Sköldborg med en visa av Alf Hambe på Kafé Klaver på Söder
i samband med utdelningen av Artisternas hatt.

Jag framför visor av Bellman, Dan Andeersson, Nils Ferlin
Cornelis Vreeswijk, Evert Taube och ALf Hambe.

Prisbild efter överenskommelse
men standard är 3000 kr för 10-30 minuter.

Vill man komma i kontakt med mig med önskan om jag kommer och spelar för er:
Skicka en epost till mathias@mediaart.se

Jag fakturerar via Coolcompany
mer info: www.coolcompany.se

Fakturafrågor
010-3303011

Epost faktura
fakturera@coolcompany,se

Fotot med mig och ljuset.. Michael Jensen!